برنج طارم

تاریخ: 23 دی 1397, 01:41
شکایت
برنج طارم محلی فریدونکنار شناخته شده ترین و قدیمی ترین برنج منطقه فریدونکنار واقع در استان مازندران است.

برنج طارم
این برنج با عطر و پخت استثنایی که دارد، به جرات می توان گفت که محبوب ترین برنج ایرانی در بین مصرف کنندگان می باشد. فریدونکنار از نظر فاکتورهای آب، خاک و رطوبت هوا، ایده ال ترین مکان برای رشد برنج طارم است. به همین خاطر است که بالاترین کیفیت برنج طارم ایرانی، در این منطقه و حومه آن دیده می شود. افزایش قد و حجم این برنج معطر نیز پس از پخت فوق العاده است و چشم هر آشپزی را محسور خود خواهد کرد. کیفیت این برنج در حدیست که پس از پخت نیز ساعت ها نرم و خوش خوراک باقی می ماند و در آزمون مالش بین دو دست نیز، چربی دانه ها احساس می گردد. رنگ این برنج سفید متمایل به کرم است و در بازار، با نام های طارم صدری یا طارم سنگی نیز شناخته می شود.

قیمت برنج طارم عطری فریدونکنار با توجه به دیگر محصولات بازار بسیار مناسب می باشد و همین مسئله از دلایل فروش بالای این برنج در بین ایرانیان است. سایت ایران برنج به عنوان نماینده فروش برنج طارم شمال و درجه یک فریدونکنار در منطقه این تضمین را می دهد که با خرید این محصول اعلا، یکی از بهترین طعم های برنج را که تا به حال چشیده اید، امتحان کنید.

طارم از اسم یکی از منطقه هایی در استان زنجان گرفته شده است که این نوع برنج بیشتر در آنجا کشت می شود.
این نوع برنج در شمال نیز کشت می شود و از نظر کمی عملکرد پایینی دارند اما از نظر کیفیت می توان گفت از کیفیت بالایی برخوردار است.
به زبانی ساده نوع طارم پر محصول نیستند ولی در عوض کیفیت بالایی دارند و همچنین عطر خاصی دارد.

بد نیست بدانید وزارت جهاد کشاورزی معتقد است که میزان محصول برداشتی از شالیزارهای طارم در حدی نیست که بتوان مورد حمایت و سرمایه گذاری قرار بگیرد و بهتر است که از از میزان سطح زیر کشت این محصول کاسته شود.


انواع برنج طارم:
٫۱ طارم عطری
٫۲ طارم صدری
٫۳ طارم هاشمی
٫۴ طارم دم سیاه

متاسفانه این نوع برنج فعلا در مازندران کمتر کشت می شود و بیشتر کشاورزان از طارم هاشمی برای کشت شالیزارهای خود استفاده میکنند.

برنج طارم

خوش عطر ترین و خوش مزه ترین برنج ایرانی طارم می باشد.
اصلی ترین مرکز کشت و تولید برنج طارم استان مازندران است
فریدونکنار بدلیل آب و هوای ویژه و نیز خاک مرغوب مزارع شالیزار دارای بهترین و با کیفیت ترین نوع برنج طارم می باشد. بطوریکه محصول تولیدی این منطقه بصورت محسوسی دارای عطر و پخت بهتر و بیشتر نسبت به سایر مناطق استان مازندران می باشد.
پخت عالی و قد کشیدن فوق العاده برنج طارم در کنار سایر خصوصیات ذکر شده سبب شده تا این برنج محبوب ترین و پرفروش ترین برنج در ایران باشد.


چرا برنج طارم فریدونکنار؟

علت محبوبیت و کیفیت بالای برنج فریدونکنار چیست؟

یکی از بهترین برنج های جهان در نواحی شمالی ایران کشت می شود در این میان برنج طارم محلی فریدونکنار در استان مازندران، از بهترین ها محسوب می شود، چرا که:

علاوه بر ویژگی های اصلی یک برنج خوب از جمله عطر و طعم و قدکشیدگی در مقایسه با ارقام دیگر برنج کشت شده در نواحی شمالی، از لحاظ تغذیه ای خوش خوراک وسهل الضم بوده و به لحاظ بهداشتی نیز چون از کم ترین میزان کود های شیمیایی وسموم در مراحل تولید آن به کار گرفته می شود ، منحصر به فرد می باشد.

علت این امر را نیز باید درعنایت خداوند سبحان و ویژگی آب و هوایی انحصاری وخاک منطقه فریدونکنار جستجو کرد. همان طور که علاقه مندان به طبیعت و محیط زیست مستحضرند تالاب فریدونکنار برخلاف سایر تالاب های موجود در ایران فصلی بود و در واقع تالاب فریدونکنارهمان زمینهای شالیزاری هستند که در فصل پاییز و زمستان مکان امنی را برای انواع پرندگان مهاجر مهیا می کنند.

وجود این پرندگان مهاجر که تعداد آنها به میلیون ها پرنده می رسد، به مدت ۵ تا ۷ ماه در شالیزارهای فریدونکنار، باعث تزریق مقادیر زیادی فضله و کودهای پرندگان(گوانو) به صورت تدریجی به شالیزار شده و این کودهای طبیعی رها شده توسط پرندگان به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی ازت و فسفرموجب غنی شدن خاک شالیزارهای منطقه شده و مصرف انواع کودهای شیمیایی را به حداقل ممکن می رساند. ضمن اینکه این پرندگان با تغذیه انواع حشرات و کرم ها نیاز به مصرف سموم جهت دفع آفات در مزارع شالیزارهای فریدونکنار را به حداقل می رسانند.

درضمن زمین های شالیزار فریدونکنار با استفاده از آب های رودخانه ای که به همراه خود مواد رسوبی، املاح و مواد معدنی فراوان دارد آبیاری می شود. از نظر علمی یعنی دارای قلیاییت و هدایت الکتریکی بالایی است که از شاخص های مهم در حاصلخیزی طبیعی آب و خاک محسوب می شوند و معمولا این گونه آب ها (مثلا در استخرهای پرورش ماهی) و نیز در خاک (مثلا در زمین های شالیزاری) نیاز بسیار کمتری به مصرف کود های شیمیایی ازته و فسفره برای باروری دارند.     

به همین دلیل به لطف طبیعت خدادادی و موقعیت منحصر به فرد زمین های شالیزار شهرستان فریدونکنار از کیفیت ممتاز برای تولید برنج عطری و تا حد امکان اورگانیگ برخوردار بوده و بالاترین درجه کیفی در بین برنج های شهرستان های ایران را دارد.

امروزه با توجه به وجود ارقام مختلف برنج و مشابهت نسبی برخی از آنها با برنج طارم خالص بودن برنج طارم بسیار مهم بوده و شالی‌سرا با افتخار و اطمینان ضامن این رسالت است که برنج ارائه شده به مشتریان از بهترین شالیزارهای فریدونکنار تهیه شده و با اطمینان کامل می گوییم که صد در صد خالص است.

برنج طارم

پخت برنج طارم محلی فریدونکنار

برنج طارم محلی فریدونکنار را می توان یکی از خوش پخت ترین برنج های شمال دانست. به دلیل شرایط خاص اقلیمی در روستای مازندران، این محصول نه تنها خواص و ارزش غذایی بالایی دارد، بلکه برای مصرف کنندگانی که به دنبال عطر و طعم خوب برنج هستند، یک گزینه انتخابی عالی به حساب می آید.
برای خانواده های ایرانی به ویژه آن ها که برای سفره میهمان خود از برنج ایرانی استفاده می کنند، چند معیار مورد توجه قرار می گیرد. یکی از این معیار ها عطر و طعم و دیگری قد و ظاهر دانه ها خواهد بود. پخت برنج طارم محلی فریدون کنار به دلیل دارا بودن همین ویژگی ها، طرفداران زیادی دارد. میدانیم که برای پذیرایی در مجالس، برنج را آب کش می کنند تا ظاهر بهتری به خود بگیرد. پخت برنج محلی فریدونکنار اگر به روش کته یا آب کش نشده باشد، خواص این محصول مرغوب را بهتر حفظ می کند.

برنج یک منبع غذایی منحصر به فرد محسوب می شود. خواص انواع برنج به طور کلی تفاوت زیادی ندارد و برای تعیین برنج مرغوب، عطر و طعم و آسانی پخت آن بیشتر مد نظر است. برای آن که با خواص برنج بیشتر آشنا شوید، بهتر است ابتدا در نظر داشته باشید که این ماده غذایی، سرشار از کربوهیدرات است. کربو هیدرات ها منابع خوبی از کالری محسوب می گردند که برای تامین انرژی مورد نیاز بدن موثر هستند. از طرف دیگر، کربو هیدرات برنج شامل نشاسته، فیبر و قند می باشد که هر کدام به تنهایی مزیت های خوبی برای سلامت و بهبود عملکرد دستگاه گوارش به همراه دارند.
علاوه بر کربو هیدرات، برنج منعی از املاح و مواد معدنی به شمار می روند. املاح و عناصر معدنی موجود در برنج را می توان بخش مهمی از ویژگی های این غذای پر خاصیت دانست، چرا که این املاح تاثیر مهمی در تقویت بافت های استخوانی و عضلانی و همچنین بهبود عملکرد سیستم عصبی بدن خواهند داشت. از جمله مزایای برنج برای تقویت دستگاه عصبی، رفع مشکلاتی از جمله بد خوابی یا اختلالات حافظه است.
یکی از اصلی ترین خواص مفید برنج، به دلیل برخورداری از ویتامین به ویژه ویتامین ب می باشد. ویتامین های موجود در برنج نقش مهمی در تقویت مو و همچنین سلامت پوست خواهند داشت. ویتامین های موجود در برنج نه تنها در حالت خوراکی اثر گذاری خود را به دنبال خواهند داشت، بلکه می توانند به صورت خمیر یا محلول در آب برنج به عنوان ماسک پوست استفاده شوند.
شاید بتوان مهم ترین پیامد مثبت مصرف برنج را از بین بردن برخی از اختلال های گوارشی دانست. این اختلال ها به خصوص در جداره روده و معده با کمک فیبر و مواد آلی موجود در برنج تا حد زیادی بهبود پیدا می کنند. میزان چربی برنج بسیار ناچیز است و از این بابت برخی ترجیح می دهند پلو یا چلو را به همراه کمی روغن یا غذاهای چرب تر آماده کنند. خواص برنج به عنوان یک غذای کامل همواره باعث شده است تا بخش جدا ناشدنی از سفره ایرانی و بسیاری دیگر از کشور ها باشد.


برنج طارم، یکی از شناخته شده ترین انواع برنج است که نه تنها برای پخت روزانه در منزل، که برای مجالس و میهمانی ها نیز به فراوانی مورد استفاده قرار می گیرد.
با این حساب، برنج طارم فریدونکنار یا برنج طارم محلی و انواع برنج طارم با اسامی و عناوین متفاوت کشت و برداشت شده و در بازار های داخلی و بین المللی عرضه می شوند. با توجه به مرغوبیت خاک و آب و هوای مساعد برخی از کشتزار های مازندران از جمله فریدونکنار، برنج حاصل از زمین های این خطه توانسته است مورد استقبال بسیاری از هم وطنان قرار گرفته و میدان رقابت را در مقایسه با برندها و محصولات مشابه از آن خود کند.


این برنج یکی از با کیفیت ترین محصولات محلی و بومی استان مازندران می باشد که عمده محصول تولیدی استان مربوط به فریدونکنار و منطقه دابو است.
عطر و مزه این برنج از خصوصیات قابل توجه آن می باشد. نسبت به برنج هاشمی کمی کوتاه تر و چاق تر است و رنگ آن سفید متمایل به کرم می باشد.

برنج خود را با کیفیت تضمینی و با پایین ترین قیمت از ما تهیه نمایید.

به اشتراک بگذارید:

مطالب مشابه



ارسال نظر

عکس خوانده نمی شود

تمامی حقوق برای شالی‌سرا محفوظ است.
© ShaliSara.ir
انصراف